Biztos mindenki életében eljön az a pillanat egyszer mikor egy ÚJ konyhát szeretne. Legyen az ok felújítás, új építés vagy csak a régi átalakítás egy praktikusabb konyhává.
Először olyan egyszerűnek tűnik az egész aztán mikor belevetjük magunkat egyre jobban belátjuk milyen nagy kihívást jelent egy praktikus konyha létrehozása.
Ilyenkor szokott jönni hogy majd a mester megoldja legyen az ö problémája.
Igen de akkor megkérdezem (szerintem jogosan) vajon a mestere hány konyhát használ napi rendszerességgel? Lehet hogy egyet sem de ha igen akkor is csak egyet és azt sem hiszem hogy olyan mértékben mint bármelyik háziasszony kis hazánkban.
Arról nem is beszélve két egyforma konyha nincs ( persze a kivétel erősíti a szabályt) hiszen a szomszédnak is ilyen elrendezésű a konyhája. De ki akar olyat :)De az elrendezés csak 1 szempont hiszen mindenki máshogyan használja mások az igények.
És ha a mester letesz két tervet "válaszunk" akkor máris elvesztettük az egyediséget az egyéniséget és még talán a praktikusságot is. Hiszen a mester olyat javasol amit Ő könnyen megtud valósítani és már előtte 1000 + 1 helyen bevált(persze csak a tervezésnél és a kivitelezésnél) hiszen egyszer sem hallottam hogy a mester vissza ment volna valahová hogy jó lett amit csinált Praktikus, Anyagok, Kihasználtság szempontok szerint. Persze ezek csak pár példa.
Szumma szummárum:
Készítsünk saját terveket. Ha már úgy is az internet korszakát éljük használjuk ki.
Megpróbálok ebben segíteni persze ez csak javaslat :)
Pár szempont ami alapján már le lehet tenni egy JÓ Praktikus konyha alapjai.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Ha gyors választ szeretnél ide írj:
eia@c2.hu